Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Deerhunter Reyburn Bamboo Skjorte

Varenr.: 985-8020
499,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Jagtskjorte fra Deerhunter

Alsidig Bamboo skjorte i 50% bamboo viscose og 50% polyester. Fås i farverne Beluga og Canteen. Designet med ventilation i ryggen for åndbarhed ved fysisk aktivitet. Forsynet med stropper og knapper så ærmerne kan foldes op og holdes fast. Den oplagte skjorte til jægeren og friluftsmennesket, som tænker i praktik og anvendelighed.

   

Svedtransporterende bamboo-skjorte med antibakteriel funktion. Skjorten er forsynet med ventilation i ryggen for høj åndbarhed og stropper i ærmerne, så de kan rulles op og knappes fast.

 

Smart jagtskjorte fremstillet i 50% miljøvenlige bamboofibre, som neutraliserer kropslugt. Skjorten er forsynet med ventilation i ryggen. Fås i farverne Beluga og Canteen.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.