Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Deerhunter Muflon Bib Bukser

Varenr.: 981-3820

Leveringstid: 1-3 dage

1.999,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Deerhunter Muflon selebukser – jagtsæt inspireret af muflonen

Muflonen er i Europa oprindeligt fra Sardinien og Korsika, og den er i øvrigt udbredt gennem Lilleasien og Centralasien til Mongoliet. Siden starten af det nittende århundrede er den indført til flere lande i det centrale og nordlige Europa, hvor væddernes store horn er blevet et eftertragtet jagttrofæ. Muflon-fåret har skarpe sanser, både syn, hørelse og lugtesans. Den er god til at tilpasse sig naturen og klimatiske forandringer og er et vanskeligt bytte, som kræver vedholdenhed og fokus hos jægeren. Det er disse egenskaber hos dyret, som har inspireret os hos Deerhunter – vi må lære af naturen, for at blive bedre til at færdes i den, og jo bedre vi bliver, jo større succes får vi. En af ingredienserne til denne succes er moderne påklædning. Det kræver vedholdenhed ikke at nøjes, men hele tiden at blive ved med at udvikle nyt og tidssvarende udstyr, som lever op til de udfordringer et ambitiøst mål som muflonen som jagttrofæ stiller. Derfor har vi valgt at fejre vores 30 års jubilæum med et gedigent high-end jagtsæt kaldet Muflon. Sættet er en belønning til alle vores trofaste kunder verden over; de sande Deerhunters. Tak for de første 30 år – I fortjener det bedste! Jagtsættet Muflon er kun starten på den fremtid, vi glæder os til at dele med jer.

I vores Muflon jagtsæt er der brugt 3M™ Thinsulate™ Isolation og Deer-Tex Membran med 5 års garanti. Derudover findes dette jagtsæt i to forskellige farver: Art-Green og Realtree Max-5 Camouflage. Detudover har dette jagtsæt også en masse lækre features som vandtætte lynlåse, jagtbukser som er formstøbte ved knæene, 4-vejs strækbart materiale samt et stilfuldt design. Og dette er kun nogle af de detaljer, du kan glæde dig til. Nå de højeste tinder med Deerhunter Muflon jagtsæt!

 

-Smækbukser med seler
-Justerbar talje med elastik bagpå og strikrib i siden
-Tovejslynlås i gylp
-Strik med elastik i siden for øget komfort
-Forstærkning med ruskindsdetaljer
-To forlommer med ruskindspiping
-Baglomme med lynlås
-Lårlomme med rund, bred åbning for let adgang samt ekstra lynlåslomme
-Lårlomme med lynlås i venstre side
-Formskårne knæ
-Lynlås ved foden
-Stormmanchet indvendig ved foden

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...