Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Deerhunter 3D overtrækssæt - Sneaky 3D Pull-over Set

Varenr.: 2065


Sneaky 3D er et af de mest lydløse overtrækssæt på markedet. Med Deerhunters Sneaky 3D camouflage kan du komme helt tæt på vildtet. Sættet er udviklet til aktive jægere, men kan også benyttes af ornitologer, når fugle- og dyreliv skal iagttages. Overtrækstøjet består af både jakke, bukser, facemask og handsker.

749,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Ekstremt let og lydløst materiale i Deerhunter’s eget mønster. Udviklet til den aktive jæger, som  ønsker maksimal camouflering. 3D Sneaky Innovation sættet egner sig fortrinligt til at camouflere sig med i naturen. Udviklet til den aktive jæger, men også ornitologer, har stor glæde af sættet, når fugleliv og dyreliv skal studeres. Deerhunter’s eget mønster 40 Innovation camouflage mønster er udviklet til maksimal camouflering fra jordhøjde og op til 180 cm. Sættet er udviklet i et ekstremt let og lydløst materiale.

 

Indhold: Jakke + Bukser + Facemask + handsker

 

Egenskaber

- Hætte med snoretræk
- Justerbar jakke og manchet
- Bukser med elastik

 

Vægt 485 gram (str. L/XL)

 

Livvidde: L/XL 52-105 cm. 2XL/3XL 98-120 cm.

 

Materialer: 100% Polyester

 

Leveres i praktisk transport/opbevarings pose

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.