Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Danske Guldmedaljer

Varenr.: 966-danskeguldmedaljer

Leveringstid: 1-3 dage

Pris: 349,00 kr

Special Price 249,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

I denne selvbiografi fortæller Robert Vestergaard Olsen om sit liv med dansk skovbrug. Bogen fortæller i korte glimt om familiens ophold og virke i mange forskellige egne af landet fra Gribskov i Nordsjælland til nordjyske klitplantager.
Mest er det dog en jagtbog. Forfatteren var primus motor i etableringen af den nordjyske kronvildtbestand og flere dåvildtbestande. Bogen er derfor også en historisk beretning om hjortevildtets indtog i andre landsdele.
I årene 1987 – 2011 var forfatteren personen bag Kronvildtoversigten i jagtbladende. Kapitlerne om Kronvildtoversigten og Danmarks Dåvildt indeholder også en kort gennemgang af kron- då- og sikavildtets historie i Danmark.På ejendommen Rattrup i Vestejylland satte forfatteren sig det mål at skabe et revir, hvor der på en god jagtdag kunne nedlægges over 200 stykker fuglevildt. Læs om hvordan det lykkedes. 


Forfatteren fortæller også om sine læremestre udi jagtens håndværk og om egne erfaringer med blandt andet jagten på danske trofæer i guldmedaljeklassen af råvildt, dåvildt og kronvildt.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...