Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Daiwa - Luvias Spin 9' - 5-25 gram

Varenr.: 162614

 Wow! Det er virkelig sjældent vi ser en så let og velafbalanceret spinnestang som denne nye model fra Daiwa. Luvias er en iøjnefaldende stang i et smukt klassisk design og med moderene features. Det er en 1. klasses allrounder med en helt forrygende jævn og distinkt aktion som man ikke finder i mange andre stænger.


Luvias er bygget på en SVF Nanoplus kulfiber klinge som er ekstremt let og med en stærk rygrad. Klingen er monteret med lette Fuji SiC K  øjer. Fuji TVS hjulholder med åbne sider, så du har direkte kontakt til klingen og derved fuld føling med agnen.


V-Joint ferule sørger for en optimal krumningsskurve i hele klingen. X45-kulfiberkonstruktionen (kulfiber oplægningen) reducerer markant vridning af klingen under kastet og giver dig derfor også meget mere præcise kast. 


Luvias er ikke bare en flot og eksklusiv stang - det er en af de fiskestænger man bare skal have i hånden for at hele mærke forskellen 


1.949,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Egenskaber

  

Model

Længde

Dele

Kastevægt

Vægt

902

274 cm / 9’

2

5-25g

145 gram

 

Producentens Hjemmeside: Daiwa

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.