Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Daiwa - Luvias Bait 9' - 5-25g | Trigger stang

Varenr.: 162616

Stang med trigger til multihjul 


Wow! Det er virkelig sjældent vi ser en så let og velafbalanceret spinnestang som denne nye model fra Daiwa. Luvias er en iøjnefaldende stang i et smukt klassisk design og med moderene features. Det er en 1. klasses allrounder med en helt forrygende jævn og distinkt aktion som man ikke finder i mange andre stænger.


Luvias er bygget på en SVF Nanoplus kulfiber klinge som er ekstremt let og med en stærk rygrad. Klingen er monteret med lette Fuji SiC K  øjer. Fuji TVS åben hjulholder, så du har direkte kontakt til klingen og derved fuld føling med agnen.


V-Joint ferule sørger for en optimal krumningsskurve i hele klingen. X45-kulfiberkonstruktionen (kulfiber oplægningen) reducerer markant vridning af klingen under kastet og giver dig derfor også meget mere præcise kast. 


Luvias er ikke bare en flot og eksklusiv stang - det er en af de fiskestænger man bare skal have i hånden for at hele mærke forskellen 


Luvias Bait er med trigger til multihjul og for pokker en smækker stang. Det er yderst sjældent, vi finder en 9' trigger stang med en lav kastevægt og så oven i købet med en så fed aktion.... SKAL BARE PRØVES


1.949,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Egenskaber

  

Model

Længde

Dele

Kastevægt

Vægt

902

274 cm / 9’

2

5-25g

155 gram

 

Producentens Hjemmeside: Daiwa

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.