Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Chasing Fin - Autism Awareness Fish Hook armbånd

Varenr.: 167084

Pris: 139,00 kr

Special Price 99,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Super cool armbånd som fuldender den rigtige lystfisker.

Justerbart armbånd fra Chasing Fin som er fremstillet i 550 paracord. Krogen er monteret i den ene ende og en justerbar glideknude i den anden ende. Så kan armbåndet tilpasses alle størrelser af håndled.

Længde: 76 cm.

Bemærk; nogle kroge kan begynde at miste farve, hvis de kommer i kontakt med kemikalier, som findes i lotioner og spray.

Paracord 550 er en speciel line som oprindeligt blev brugt som faldskærmsliner. Det har rigtig mange anvendelsesmuligheder og bruges af det amerikanske militær og fandt derfor nok også vej til outdoor-entusiaster, hvor man lavede "survival bracelets" som man kunne vikle ud og anvende som reb til et utal af situationer.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.