Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

C&F Design Reference Fly Tying Vise

Varenr.: 8573061

Leveringstid: 1-3 dage

5.199,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Reference Pedestal Fly Tying Vise

Det har altid været C&F Design's filosofi at skabe fluebindingsværktøjer som passer i fluebinderens hænder og der er i en kvalitet, som ikke findes lige. "Reference" stikket er heller ingen undtagelse. Den har har ikke kun højkvalitets basisfunktion, men det har også revolutionære funktioner som magnetisk kæbe og link-arm. Det elegante piedestalstik er med 360 graders rotation. De magnetiske kæber er specielt er praktiske, når man håndterer helt små kroge. Et stik som oser af elegance og i kvalitet som kun japanerne kan gøre det. Stikket leveres med eksklusiv trådholder-arm og flueholder.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...