Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Bukkebussen i Polen Maj

Varenr.: 999-bukkebussen1

Vi gentager succesen!


Tag med bussen og Korsholm Jagtrejser til den polske bukkepræmiere i maj.

Leveringstid: 1-3 dage

5.995,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Bukkebussen i Polen 2019

Tag med Korsholm Jagtrejsers bustur til det fantastiske smukke jagtland Polen

  

Bedste termin: 9. maj - 14. maj

  

Vi er glade for at byde vores gæster velkommen på den årlige bukkebustur til den polske premiere i maj.

  

Vi tilbyder et større og bedre program end nogensinde før og har jagten der passer til netop jeres gruppe.

  

Turen går til østpommeren og vi jager på områder i en radius af ca. 200km fra Gdansk. Vi kender vores områder og der er mulighed for alm. trofæer og ønsker man, at nedlægge medaljebukke, har vi også områder hvor dette er muligt.

  

På denne bustur nedlægges normalt mellem 3 og 8 bukke pr. jæger, alt afhængig af ønsker, skydefærdigheder og jagtheld.

  

Der er opstået mange venskaber under vores bukkejagter til Polen, både danske jægere imellem, men så sandelig også mellem de danske jægere og de polske værter. For mange af vores kunder er det blevet en fast tradition at tage med Korsholm´s bukkebus i maj og gensyns glæden er ofte stor, når jæger og jagtguiden igen mødes til dejlige timer på jagt.

  

At opleve en klassisk forårs bukkejagt i Polen, hvor bøgetræerne lige er sprunget ud og hvor alt er grønt, er en oplevelse for livet. Turen til Polen foregår i luksusbus, og rejsen udføres af veluddannede chauffører der sørger for alle får en behagelig rejse.

  

Kunderne siger:


Peter Rasmussen

"Tusind tak for en fantastisk tur, en af de bedste jeg har været på!"

 

Uno Detz

"Det var en rigtig god tur, spændende jagt og en super guide jeg havde."

 

Erik Holmgård

"Inden min afgang med Korsholm’s Bukkebussen havde jeg rigtige store forventninger til turen. Og jeg må sige, at de i den grad blev indfriet - og mere til. Velorganiseret fra start til slut, godt selskab, fin indkvartering og en virkelig dygtig og engegeret jagtfører. Jeg fik 5 flotte seksender og nogle utrolige spændende pyrsch situationer, som virkelig fik adrenalinen til at rulle. Samtidig med, at det var en fantastisk bukkejagt, så handler det for mig også om at få en fantastisk naturoplevelse og det må jeg sige, at jeg fik i den polske natur, hvor jeg så alt fra vildsvin med nyfødte grise til kronvildt. Konklusionen er; det er bestemt ikke sidste gang, at jeg tager med bukkebussen"

 

Niels Bojer Jørgensen

"Tak for sidst. Det var en rigtig god tur vi havde med bukkebussen til Polen. Reviret vi kom til hed Bizon Brokowo. Tonny og Niels havde inviteret drengene Christian, Thomas, Søren og Peter med bukkebussen på jagt i Polen. Korsholm Jagtrejser havde fundet revir der hed Bizon , der passede fint til 6 jægere. Turen i bussen derned gik rigtig fint og forventningerne var høje. Vi startede den første aften med vildsvinejagt. Vi hørte vildsvin og så meget andet vildt. Naturen i det store revir på 12.000 ha var storslået og alle var spændte på jagten de kommende dage. Der blev skudt flotte bukke af alle. Stalkerne kendte deres revir rigtig godt og med tegnsprog, en blanding af polsk og tysk gloser samt hjælp fra vores tolk fik vi jagtoplevelse med hjem, som vi aldrig glemmer. Peters stalker hed Piotr (Peter på polsk). Sammen med Piotr skød Peter både sin første buk og sit første vildsvin og det blev fejret med de cermonier der hører til. Piotr var mindst ligeså glad som Peter over jagten. Alt ialt en fantastisk oplevelse for alle.!"

 

Info

Afregningsform: Fast pris, gradueret fastpris eller prisliste.

 

Program:

- 09.05.2019: afrejse fra Korsholm i Skjern kl. 20.00 med opsamling i Kolding og Padborg.

- 10.05.2019: individuel ankomst til de forskellige revirer i Polen

- 11.05.2019: jagt morgen/aften

- 12.05.2019: jagt morgen /aften

- 13.05.2019: jagt morgen/aften

- 14.05.2019: afrejse fra reviret, hjemrejse til Danmark med forventet ankomst omkring midnat.

 
Inkluderet:

- Busrejse til Polen T/R i luksusbus.

- 4 dages ophold i dobbeltværelse.

- 3 dages jagt (6 pürsch)

- Alle nødvendige tilladelser

- Jagtføring 1:1

- Rengøring af trofæer

 
Ikke inkluderet

- Trofæafgifter

- Kørsel i reviret 30€ pr. pürsch

- Drikkepenge

  

Trofæafgifter fastpris

De jægere som ønsker at kende budgettet 100 % hjemmefra vælger denne afregningsform.

Husk at fastpris systemet er skabt for at give jægerne en økonomisk sikkerhed på jagtrejsen. Systemet er ikke en garanti for, at man skal til Polen og skyde medaljebukke, men udelukkende en sikkerhed mod økonomiske overaskelser. Man skal forberede sig på, at de bukke man bliver præsenteret for er en pose “blandede bolsjer” og at det forventes at man udnytter, de chancer man får. Korsholm´s fastpriser vil i 2019 lægge fra 1.800,-kr pr. buk uanset størrelse til 2.300,-kr afhængig af revir. Prisen hænger sammen med trofækvaliteten på de forskellige områder.

  

Trofæafgifter prisliste

På denne tur kan man vælge at afregne trofæerne efter prisliste A 2019

Vores erfaringer er at ca. 50 % af deltagerne vælger at nedlægge bukke efter prisliste. Vil man jage på et af de områder, der er kendt for at levere mange top-trofæer, er det denne afregningsform man bør vælge.

 
Trofæafgifter trinvis fastpris

En afregnings metode der vælges af flere og flere jægere.

Vores fastpris arrangementer, hvor der afregnes efter trinvis fastpris vinder større og større indpas år efter år. Disse fastpris arrangementer findes i flere forskellige udformninger. Kontakt Korsholm Jagtrejser for specifik tilbud.

  

Jagtpakker

På nogle områder tilbydes jagtpakker med en mængde vildt inkluderet.

Specifikitationer af de enkelt områder kan ses på vores hjemmeside, hvor der vil være et udpluk af vores tilbud. Kontakt os gerne for personlig rådgivning, således vi kan finde det revir der passer til netop dig, eller din gruppe.

   

Da der jages på fri vildtbane, kan der ikke gives garanti for skudchancer og vildt. Der gives ingen kompensation for “ikke nedlagt vildt“.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...