Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Brunsk bukkebussen i Polen August

Varenr.: 02000001

Fastpris eller afregning efter prisliste


Bukkebussen er år efter år den mest populære jagtrejse, og dette er ikke uden grund. Reviret i Polen svigter aldrig, og giver altid en masse gode oplevelser. Hvis du elsker bukkejagt og store bukke, anbefaler vi selv samt vores kunder denne jagtrejse.

5.995,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Bukkebussen i brunsten 2019 

Oplev bukkebrunsten 2019 med Korsholm Jagtrejser i det fantastiske jagtland Polen

  

Bedste termin: 3. aug. - 7. aug.

 

Igen i 2019 tager vi afsted på den årlige busrejse efter bukke i den smukke polske natur. På vores bustur er kammeratskab og gode jagthistorier i højsædet.

 

På denne tur bevæger vi os til østpommern og vi jager på områder i en radius på 200km fra Gdansk.

 

Der vil typisk være fra 2 til 6 jægere på hvert revir. Vi kender vores områder og der er muligheder for enten alm. trofæer eller har man ønsket om medaljebukke, har vi også områder hvor dette er muligt. På vores bustur til Polen kan man påregne at nedlægge mellem 3 og 7 bukke pr. jæger afhængig af individuelle ønsker, jagtheld samt naturligvis skydefærdigheder.

 

Der er opstået mange venskaber under vores bukkejagter til Polen, både danske jæger imellem men så sandelig også mellem de danske gæster og de polske værter. Mange af vores kunder har gjort det til en fast årlig tradition at tage med bukkebussen til Polen og gensynsglæden er ofte stor, når jæger og jagtfører mødes igen til dejlige timer på jagt. I brunstperioden er det muligt at lokke bukken med forskellige lokkekald, hvilket ofte giver intense og gode jagtoplevelser, og de ældre bukke er ofte mere aktive end i maj.

 

Det siger kunderne

Henrik Andersen

"Når man har 3 dages jagt efter bukke, så er det afgørende at tingene spiller fra først til sidst, og det er tilfældet med Korsholm Jagtrejser. Jeg har været med Bukkebussen fra Korsholm jagtrejser 3 gange og skal afsted igen i år til polen på bukkejagt med Bukkebussen. Fra man stiger på bussen til man er hjemme igen, føler man sig velkommen. Der er en rigtig god og afslappet stemning i bussen, også på det jagtrevir som vi er på, som er min 4 jagtsæson på samme jagtrevir. Reviret er i topklasse, og jagtførerne er virkelig dygtige og professionelle. indkvarterings forhold og alle måltider er rigtig gode, så rammerne for 3 gode jagtdage er helt på plads. Så en stort tak til Korsholm jagtrejser for et godt arrangement."

 

Minna Husted

"Bukkebussen levede op til sit navn, og min far og jeg havde allerede på den 1. pürsch fået indfriet vores forventninger. Vi havde begge heldet med os hele turen igennem. En kanon familieoplevelse der helt sikkert vil huskes for evigt. Selvom man er med Bukkebussen kan der også skydes grise. Vi aftalte begge med vores guider, at den sidste morgen ville vi gerne skyde en gris. Sørme om ikke det lykkedes både far og datter at nedlægge en gris hver. En speciel oplevelse der lod sige gøre grundet vores fantastiske guider. Endnu engang tak for en kanon tur!"

 

Leif Olesen

"Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser i Polen med bukkebussen, og skal helt sikkert med igen. Sidste gang blev det til 5 flotte bukke, så jeg er godt tilfreds."

 

Info

Program:

- 02.08.2019: Afrejse fra Korsholm i Skjern kl. 20.00 med opsamling i Kolding og Padborg

- 03.08.2019: Individuel ankomst til de forskellige revirer i Polen.

- 04.08.2019: jagt morgen / aften

- 05.08.2019: jagt morgen / aften

- 06.08.2019: jagt morgen / aften

- 07.08.2019: Afrejse fra reviret, hjemrejse til Danmark med forventet ankomst omkring midnat.

 

Inkluderet

- busrejse til Polen T/R

- 4 dages ophold i dobbeltværelse

- 3 dages jagt (6 pürsch)

- alle nødvendige tilladelser

- jagtføring 1:1

- rengøring af trofæer

 

Ikke inkluderet

- trofæafgifter

- kørsel i reviret 25€/30€ pr. pürsch

- drikkepenge

  

Trofæafgifter prisliste

På denne tur kan man vælge at afregne trofæerne efter prisliste A 2019


Vores erfaringer er at ca. 50 % af deltagerne vælger at nedlægge bukke efter prisliste. Vil man jage på et af de områder, der er kendt for at levere mange top-trofæer, er det denne afregningsform man bør vælge.

 

Trofæafgifter fastpris

De jægere der ønsker at kende budgettet 100 % hjemmefra vælger denne afregningsform .

 
Husk at fastpris systemet er skabt for at give jægerne en økonomisk sikkerhed på jagtrejsen. Systemet er ikke en garanti for, at man skal til Polen og skyde medaljebukke, men udelukkende en sikkerhed mod økonomiske overaskelser. Man skal forberede sig på, at de bukke man bliver præsenteret for er en pose “blandede bolsjer” og at det forventes at man udnytter, de chancer man får. Korsholm´s fastpriser vil i 2018 lægge fra 1.800,-kr pr. buk uanset størrelse til 2.300,-kr afhængig af revir. Prisen hænger sammen med trofækvaliteten på de forskellige områder.

 

Jagtpakke

På nogle områder tilbydes jagtpakker med en mængde vildt inkluderet.

 
Specifikitationer af de enkelt områder kan ses på vores hjemmeside, hvor der vil være et udpluk af vores tilbud. Kontakt os gerne for personlig rådgivning, således vi kan finde det revir der passer til netop dig, eller din gruppe.

  

Da der jages på fri vildtbane, kan der ikke gives garanti for skudchancer og vildt. Der gives ingen kompensation for “ikke nedlagt vildt“.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...