Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Buffalo River Professionelt slagtesæt / knivsæt med 8 dele

Varenr.: 2601800

Gør det nemt at forabejde vildt fra jagten med dette lækre udstyrsæt fra Outdoor Edge. Knivene er femstillet med orange gummi så du ikke mister dem af syne i skovbunden, gummiet har derudover også et specielt greb som gør at du har fuld kontrol selv i våde forhold.

Pris: 699,00 kr

Special Price 449,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Forarbejdning af vildt har aldrig været så nemt, som med dette knivsæt. Knivsættet indeholder alt hvad du kan ønske dig, lige fra knoglespreder til fileteringskniv - så du nemt kan forarbejde vildtet direkte i terrænet. Derudover indeholder sættet også en knivsliber, så du ikke behøves at bekymre dig om dine knives duelighed, men blot kan tage sættet under armen på vej ud af døren. Som et ekstra plus er knivene udstyret med et orange gummi-håndtag, så du ikke mister dem af syne i skovbunden. Alt i alt et super knivsæt med alt hvad du kunne få brug for.

 

Sættet indeholder:

- Full-tang kniv

- Kniv med Gut-Hook (velegnet til indvolde)

- Fileteringskniv

- Tungsten Carbide Knivsliber

- Træ / Knogle Sav

- Ribben & Knoglespreder

- Rengøringshandsker

- Hardcase med bærehåndtag

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.