Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Buff - Merino Wool - flere farver

Varenr.: 882 - Buff_wool

Leveringstid: 1-3 dage

219,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

MERINO WOOL BUFF

Wool BUFF er et multifunktionelt, rørformet tilbehør som er ideel til mange typer af aktiviteter. Merino uld BUFF holder dig varm i kulden, er fugttransporterende for at holde dig kølig, når det er varmt og er samtidig anti-bakterial, så den ikke lugter efter brug. Det naturlige Merinould stof er super blødt og lugtresistent. 

 

BRUG
Uld BUFF kan du bære som halsrør, elefanthue, tørklæde eller saharaine. Træk den fra halsen op over hovedet som en balaclava. Kan også anvendes under ski- eller cykelhjelmen.

 

TEKNISKE DETALJER
Lavet af 100% naturligt Merinould. Vejer 47 gram og måler 66 cm. Fås i én størrelse som passer til de fleste voksne. Røret er sømløs og har en flad kant i hver ende. Håndvaskes ved 30 grader. Er antibakteriel, så den ikke vil begynder at lugte. Certificeret til at opfylde Øko-Tex Standard 100.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...