Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Blaser Over-Barrel Silencer Lyddæmper

Varenr.: Over-Barrel

Blaser Over-Barrel Lyddæmper er den ideelle løsning, når en kort riffel er et krav. Kombinationen af ​​en speciel aluminiumslegering og stål sikrer, at den er let, mens den stadig er utrolig holdbar og har en lang levetid. Det skal tages i betragtning, at Blaser Over-Barrel Lyddæmper kun kan monteres på riffelpiber uden sigtemiddler.

3.822,00 kr

Leveringstid: 4-7 dage

Produkt Information

Produkt Information

Specifikationer

Diameter: 50 mm

Samlet længde: 247 mm

Forlængelse til pibe: 158 mm

Vægt: 410 g

Støjreduction: 34,5 dB (.308 Win.)

 

Blasers kompakte system

Magasinet er placeret direkte over udløserenheden, hvilket gør R8 meget kortere end konventionelle rifler, mens de har den samme pibelængde. Oplev fordelene ved en riffel med en lyddæmper uden at gå glip af den velkendte punktlighed, der findes i en Blaser-riffel.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.