Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Blaser On-Barrel Silencer Lyddæmper

Varenr.: On-Barrel

Blaser On-Barrel Lyddæmper er udviklet specielt til jægere og deres specifikke krav. Lyddæmperen er designet med en smal profil og giver dig dermed mulighed for at bruge pibens sigtemiddel i kombination med lyddæmperen. Med sin vægt på 325 g er Blaser On-Barrel Lyddæmper en af ​​de letteste lyddæmpere på markedet. En særlig aluminiumslegering i kombination med titanium, resulterer i en kvalitets lyddæmper med høje standarder.

3.738,00 kr

Leveringstid: 4-7 dage

Produkt Information

Produkt Information

Specifikationer

Diameter: 42,9 mm

Samlet længde: 203,1 mm

Tillagt længde til riffel: 188 mm

Vægt: 325 g

Støjreduction: 27 dB (.308 Win.)

 

Blasers kompakte system

Magasinet er placeret direkte over udløserenheden, hvilket gør R8 meget kortere end konventionelle bolt action rifler, mens de har den samme længde tønde. Oplev fordelene ved en riffel med en lyddæmper uden at gå glip af den velkendte punktlighed, der findes i en Blaser-riffel. Fordelene er klare; bedre riflehåndtering, mindre mundstigning, øget mundingshastighed, mindre filtrekyl, hurtigere målgenoptagning og strammere mere konsistente skudgrupper. Nøjagtigheden er endelig.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.