Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Blaser ABS Riffel Kuffert Model C

Varenr.: 80400549

Model A er der plads til 2 komplette rifler med sigte. Dette er den perfekte lyse kuffert til transport i bil eller fly. Den dobbelte ABS-skal, giver pålidelig beskyttelse af dit våben mod stød og slag. Kufferten er med afrundede kanter, foret med læder og et flot fløjls interiør. Kufferten er aflåst med en 3 kombinationslås, der leverer en pålidelig og sikker opbevaring af din riffel.

4.343,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Model A

Blasers ABS model C er den største kuffert i ABS serien. Kuffert er med plads til 2x vekselpibe op til 70 cm lang, 2x skæfte og 2x Blaser sigtekikkerter. Derudover er der plads til en ekstra Blaser magasin og til 2x nøgler i låget.

 

Ydre dimensioner: 84 x 45 x 11 cm

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.