Fri levering til døren fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

H2O

Black Friday H2O

 

Her i denne kategori kan du se hele vores udvalg af Black Friday tilbud på H2O. Alle disse vilde Black Friday tilbud på H2O er kun gældende på Black friday den. 29/11 2019. I blandt alle disse Black Friday tilbud på H2O kan du finde nogle forskellige produkter fra H2O til en super billig pris, her finder du blandt andet en god Black Friday pris på H2O badesandaler, t-shirts, trøjer og tasker. Så hvis du leder efter nogle af de bedste priser på H2O, så kan du helt sikkert finde det her inde, på Black Friday.

 

 

*Tilbudene er først synlige d. 27/11 2020 på Black Friday, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked med det samme der er specielle Black Friday tilbud tilgængelige.  

 

Tilmeld dig her

  

  

  

Om vores Black Friday tilbud på H2O

Som du nok allerede kan se her i denne kategori, så er den fyldt med et udvalg af Black Friday tilbud på H2O. Husk at det gælder om at være hurtig, da disse Black Friday priser på H2o kun gælder d. 29/11 2019. Du kan her på Black Friday finde H2O produkter i mange forskellige farver, som deres klassiske blå, grøn og rød på hvid, og vi har selvfølgelig Black Friday priser til både herre, dame og børn, samt er Black Friday priserne også gældende på H2O i både små og store størrelser. Så hvis du leder efter et godt Black Friday tilbud på H2O, om det så er sandaler, t-shirt eller strømper, så kan du med god garanti finde det her den. 29/11 2019 på Black Friday.