Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Black Friday våben tilbud

våben black friday

 

Her i denne kategori kan du finde alle vores Black Friday tilbud på våben. Vores Black Friday våben tilbud gælder på en lang række våben og kendte mærker, som du her kan finde til en helt vanvittig Black Friday pris. Her hos korsholm har vi til dagligt et af Danmarks største udvalg af våben til jagt, så der er også en god chance for at vi har et af Black Fridays største udvalg af våben, til en billig Black Friday pris.

 

 

 

 

*Tilbudene er først synlige d. 26/11 2021 på Black Friday, tilmeld dig vores nyhedsbrev, og få besked med det samme der er specielle Black Friday tilbud tilgængelige.  

 

Tilmeld dig her

  

  

  

Om vores Black Friday våben tilbud

Alle vores våben her til Black Friday tilbud er nøje udvalgt, så de er sat til den bedst mulige pris. Dette vil sige at hvis du køber dit våben her hos os på black friday, så er du næsten garanteret at have gjort den bedst mulige handel. For her til Black Friday er vores priser på jagtvåben nemlig presset helt i bund. Vores Black Friday tilbud gælder på alle vores forskellige våben tilbud til jagt, om det så er et godt Black Friday tilbud på rifler, haglgevær, salonrifler, luftgevær, kombinationsvåben eller håndvåben. Så lige meget hvilken våbentype du leder efter et Black Friday tilbud på, så kan du finde det her. Her i denne kategori kan du udelukkende kun finde Black Friday tilbud på våben, men hvis du er interesseret, så har vi også en masse gode Black Friday tilbud på optik til dit våben.

 

Hvis du gerne vil se hele vores udvalg våben, så kan du finde det i vores kategori med våben.