Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Berkley X5 Braid Grøn 150m

Varenr.: 5123513

Amerikanske Berkley, der står bag en lang række af verdens absolut bedste fiskeliner, har med den nye Berkley X5™ netop udvidet deres sortiment af fletliner med en mere prisvenlig udgave af den populære Berkley X9™-line, der er Berkleys første 9-trådede fletline, og som blev introduceret i 2019.


Pris: 299,00 kr

Special Price 149,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Ved at tilføje en ekstra PE-kernefiber til en 4-trådet lineopbygning, løfter Berkley X5™ niveauet for traditionelle fletliner. Den nye 5-trådede opbygning med en ekstra kernefiber sikrer, at linen får en mere rund profil, og dermed bliver både smidigere, glattere og giver et bedre lineoplæg end de 4-trådede fletliner.

Dermed giver Berkley X5™ både forbedrede kasteegenskaber og bedre linekontrol, samtidig med at de ekstremt stærke PE-fibre sikrer en høj slid- og brudstyrke, så du som lystfisker kan have fuld tillid til din line under alle forhold.

 

Egenskaber

- 5-trådet vævningsteknologi for en smidig opbygning og slidstærk overflade
- Rund profil for et forbedret lineoplæg og en øget kastelængde
- 100 % PE-fibre for en ekstra glat overflade og for optimal slid- og knudestyrke 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.