Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Berkley Trilene XL 270 meter - 11 Dimensioner

Varenr.: 830-BER-01

Velnok verdens mest solgte fiskeline og det med god grund. Det er en slidstærk, glat og relativ blød line som falder godt på spolen. Om det er laksefiskeri i Norge eller haøvrred- og laksefiskeri i de jyske åer så kan Trilene stå distancen.


Pris: 130,00 kr

Special Price 79,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

BERKLEY TRILENE XL

I de mindre dimensioner er utallige blisk blevet holdt i kort snor med Trilene XL. Vi har solgt Trilene igennem mange år til kystfiskere, laksefiskere og til P&T fiskere og rigtig mange vender tilbage efter denne line og det er faktisk en af de ganske få liner hvor trofastheden har en betydning - og det kan kun skyldes den høje og enartede kvalitet.

Der er 270 meter line på spolen. 0,35 mm og 0,42 mm er der 245 meter. På 0,46 mm er der 225 meter.

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.