Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Sale

Berkley Ripple Titanium 10' 8-32 gram

Varenr.: 156712

En virkelig smækker 10' model som egner til til både åfiskeri efter havørred og laks, såvel  som til kysten efter havørred, makrel og andre saltvandsfisk.

Varen er udsolgt

Pris: 1.499,00 kr

Special Price 989,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Berkley Ripple Titanium

Husker du Berkleys legendariske og utrolig populære SSGS spinnestænger? Den kan du få igen, blot i en opdateret indpakning. Den nye  Berkley Ripple Titanium rammer sin forgænger spot on. Denne Special edition er ikke mindre end en fantastisk spinnestang, hvor du får en hurtig og dyb aktion, hvor virkelig kan mærke klingens fulde længde, når du kaster. Ripple Titanium er monteret med lette og elegante øjer og topdelen er monteret med markant mindre øjer, som gør toppen ekstra let og responsiv. Ripple er en forrygende stang til danske fiskeri om det er i åen, søen eller på kysten hvor der skal hugges igennem i hvert kast gør det kun fiskeriet til en større fornøjelse.

Længde: 10'

Kastevægt: 8-32 gram

Transportlængde: 156 cm.

Dele: 2

Stofpose:  ja

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...