Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Beretta A400 Xplor Unico Field Kick-Off.

Varenr.: 912-A400xplor
18.499,00 kr

Leveringstid: 4-7 dage

Jeg er bekendt med særskilte betingelser ved køb af våben, lyddæmpere, ammunition og krudt.
Se betingelser – læs mere her
Pris 399 DKK.

Produkt Information

Produkt Information

OBS! Korsholm leverer alle halvautomater plomberet.

Et våben fra italienske Beretta er baseret på næsten 500 års erfaring i produktion af våben, som er udviklet af professionelle bøssemagere generation efter generation. Den verdensledende virksomhed leverer enestående høj kvalitet til jægere og konkurrenceskytter.

 

A400 Xplor Unico er en revolutionerende halvautomat, som Beretta gennem tre års intensivt udviklingsarbejde har præsenteret på det danske marked.

 

Gennemtestet gennem mere end 100.000 runder på skydebanerne - udsat for et mix af patroner - fra de svageste på 24 gram til de tunge drenge på 64 gram. 

 

Kort sagt en halvautomat du kan bruge til alle former for jagt og træning på skydebanen. Xplor Unico er forsynet med de nyeste features.

 

BLINK

A400 Xplor Unico lader ekstremt hurtigt - helt op til 36% hurtigere end de nærmeste konkurrenter på markedet. Årsagen er Blink, Berettas gasladesystem, hvor en række ekspanderbare "fingre" på cylinderen, som under aktionen foretager en roterende bevægelse, sikrer en selvrensende effekt og aldrig svigtende funktion.

 

MICRO CORE

Bagkappe i et blødt, let og smidigt materiale, som sikrer en høj komfort og et hurtigt anlæg. 

 

STEELIUM

Koldhamrede løb i Berettastål. Afspændte i vacuum - simpelthen verdens bedste løb.

 

HP CHOKES

Der medfølger 3 stk. High Performance chokes, der sammen med piberne fungerer perfekt, når der skydes med kraftige stålhagl.

 

Hele indtrykket af A400 udstråler en lækker  og gennemført kvalitet med en flot finish, og det er en fornøjelse at opleve den samhørighed, man med det samme får med geværet.

 

A400 Xplor Unico er så absolut et nøjere studium værd. 

 

Fås også med:

KICK-OFF

To hydrauliske oliedæmpere reducerer rekylen med mere end 60% og sikrer dermed en mere rolig skydning med en højere træfprocent.

 

Modellen har også:

KICK-OFF 3

En tredje hydralisk oliedæmper i skæftet for en yderligere reduktion af rekylen.

Specialfragt

Specialfragt

•  Jagttegn og andre tilladelser kræves
•  Leveres kun til brofaste adresser i Danmark på bestemte ugedage/tidspunkter – særskilte betingelser for øer og udland
•  Du skal være hjemme ved levering
•  Leveringstiden med specialfragt tager ca. 8-10 hverdage efter modtagelse af våbentilladelsen fra ansøgeren (samlet leveringstid ca. 1-4 uger)
•  Våbenfragt koster 399,- uanset samlet købssum


LÆS MERE OM SPECIALFRAGT

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.