Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Beretta A400 Optifade Waterfowler - kal. 12/89 inkl. chokes.

Varenr.: 912-waterfowler
22.199,00 kr

Leveringstid: 4-7 dage

Jeg er bekendt med særskilte betingelser ved køb af våben, lyddæmpere, ammunition og krudt.
Se betingelser – læs mere her
Pris 399 DKK.

Produkt Information

Produkt Information

OBS! Korsholm leverer alle halvautomater plomberet.

Med det bedste syntetiske haglgevær kan enhver udfordring klares. Nu med Camo Optifade Waterfowler.

 

A400 Xtreme Unico er lig med komfort, kraft og pålidelighed på højeste niveau. Perfekt til enhver for jagt.

 

Den skyder med alt kal. 12 ammunition fra 24-64 gram.

 

Korrosionsbestandig og maksimal skyde-komfort takket være det nye Kick-Off Mega system: rekyl og rystelser er reduceret til det laveste niveau.

 

Kun for rigtige XTREME HUNTERS!

 

A400 Xtreme UNICO er udstyret med de samme helt unikke features, som Xplor ACTION (se dette våben) - men, hvor utroligt det end lyder, så er Xtreme UNICO yderlige forbedret på afgørende punkter:

 

• Unico kammer

• AQUA beskyttelsessystem

• MEGA Kick-Off

• B-Lok cylinderlås

 

Det blev således ikke konkurrenterne der kom til at overhale Xplor ACTION - det gjorde Beretta selv med Xtreme UNICO.

 

Xtreme UNICO vil være en lækkerbidsken for hav- og strandjægere, men også for almindelige landkrabber og alle os, der også værdsætter en tur på skydebanen. Eller måske er proffer dér.

 

Er du til halvautomat, så tag et kig på Xtreme UNICO hos din forhandler. Så er du solgt.

 

Kick-Off Mega

Xtreme UNICO er udviklet med dobbeltvirkende Kick-Off rekyledæmpende systemer. Det kendte med 2 hydrauliske oliedæmpere, som sammen med 3 fjedre indbygget i bagskæftet, har givet en rekylereduktion på 60%. Men nu også med en Kick-Off indbygget i kolbehalsen, således at rekylereduktionen kommer helt op på 70% - eller så godt som ingenting.

 

Micro Core

Bagkappen på Xtreme UNICO er fremstillet i Micro Core. Et Beretta-udviklet materiale, baseret på ”åben celle” teknologi. Materialet er blødere og lettere end kendte gummimaterialer, og har en eminent ”slip”-egenskab på skydeskulderen.

 

Blink

BLINK er Berettas helt unikke ladesystem, som er 36% hurtigere end nogen hidtil kendte ladesystemer på halvautomater. På blot 1 sekund kan du afskyde 4 patroner. Uanset patronvalg. (I Danmark leveres geværet plomberet til kun at kunne indeholde 2 patroner)

 

Steelium

Løbet på Xtreme UNICO er fremstillet i Berettas ”Tri-Alloy” koldhamret stål med en efterfølgende udboring af løbet. En proces, som sikrer den mest optimale præcision i løbet. Heril kommer en speciel overfladebehandling, foretaget i et vacuum, som sikrer eminent vedhæftning og lang levetid.

 

HP Optima Bore

Optima Bore chokes er specielt udviklet til at give et perfekt skudbillede, uanset om du skyder med bly eller stål. Jagt- eller flugtskydningspatroner. Svage eller kraftige ladninger.

 

Unico

Kammerkonstruktionen på Xtreme UNICO tillader dig at bruge alle typer af ammunition. Fra de svageste til de kraftigste - fra de korteste til de længste.

 

B-LOK

Med et enkelt drej kan du lynhurtigt låse eller åbne magasinproppen.

 

Aqua

Alle dele på Xplor UNICO, som kan udsættes for korrosive angreb, er fremstillet i rustfrit stål. Men herudover har 9 komponenter i UNICO fået en helt speciel korrosiv beskyttelse.

Specialfragt

Specialfragt

•  Jagttegn og andre tilladelser kræves
•  Leveres kun til brofaste adresser i Danmark på bestemte ugedage/tidspunkter – særskilte betingelser for øer og udland
•  Du skal være hjemme ved levering
•  Leveringstiden med specialfragt tager ca. 8-10 hverdage efter modtagelse af våbentilladelsen fra ansøgeren (samlet leveringstid ca. 1-4 uger)
•  Våbenfragt koster 399,- uanset samlet købssum


LÆS MERE OM SPECIALFRAGT

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.