Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Mulighed for finansiering

Beretta 486 Paralello (nypris 45899)

Varenr.: 904-45379

Leveringstid: 4-7 dage

29.998,00 kr
Jeg er bekendt med særskilte betingelser ved køb af våben, lyddæmpere, ammunition og krudt.
Se betingelser – læs mere her
Pris 399 DKK.

Produkt Information

Produkt Information

Beretta 486 Parallelo s/s

cool design, moderne teknologi

Overraskende let og nem at håndtere – den nye 486 Parallelo Beretta forener charmen fra de bedste bøssemager-traditioner med designet af den afrundede baskyle og med moderne og innovativ teknologi. Resultatet er et klassisk og elegant udseende, der aldrig vil gå af mode. Et haglvåben, der på samme tid er et pålideligt, sikkert og præcist våben.

 

Unik aftrækker-mekanisme Aftrækker-mekanismen er ekstrem pålidelig takket være de “v”-formede slagstift-fjedre og

de rikochetterende slagstifter, der garanterer et ”sprødt” og hurtigt aftræk.

Aftrækker komplet med alle dele samlet, hvilket sikrer en hurtigere og nemmere demontering,

når våbenet skal rengøres og inspiceres.

  Tidløs rund baskyle Designet på baskyle forener de bedste bøssemager-traditioner med den klassiske runde profil.

Innovative matchende  linjer blander skæftet med baskylen i en uovertruffen harmoni og

proportionel elegance.
Eksklusiv Triblock teknologi  Løbene er afpasset ud fra det nye Beretta Triblock system, der leverer fantastisk æstetik og elegance, hvilket reflekteres i stilen på det klassiske ”demi-block” haglvåben. Den omhyggelighed, der er benyttet i produktionen af den udvendige profil på løbeskinnen, forstærker den instinktive sigtelinje.
Miljøvenlig ejektor / løbsvælger Den eksklusive løbsvælger, der er placeret på forskæftets metaldel, sørger automatisk for udkast eller manuelt udtræk, hvilket er en miljøvenlig måde at holde brugte patroner fra at ligge og flyde. 
Udsøgt træ

Træet brugt til skæfte og forskæfte er udvalgt omhyggeligt efter farve og ”spil i træet”. Skæftet er korrekt balanceret og fabriksindstillet for hvert enkelt våben, så det bedste sving garanteres under skydning.
Ultra-sikker En eksklusiv Beretta-sikring blokerer aftrækkeren, hvilket forhindrer utilsigtet affyring, hvis våbenet bliver fundet i en afvigende position (med bunden i vejret eller sigtende nedad/opad over 90°) eller i tilfælde af, at våbenet vælter eller tabes. 
Slankt forskæfte Forskæftet har en trykknaps-udløser-mekanisme placeret på forskæftets spids. Forskæftets metaldel har en justerings-anordning for at bibeholde en konstant fasthed i lukkepalen. Resultatet er en forbedret funktionalitet og holdbarhed på delene.

  Ny-designet toplukkenøgle  Takket være et nyt og eksklusivt ”tilbageslag”-system integreret i designet på toplukkenøglen, fungerer det perfekt og uden mulighed for nogen uønsket åbning af våbenet. Det helt nye design på toplukkenøglen muliggør også et sikkert greb. 
Auto-sikring / løbsvælger  Den nye sikring går meget præcist mellem “on” og “off”, og den muliggør et pålideligt valg af hvilket løb, der skal skyde først. Toppen af overfladen er rillet for en fast støtte. 
Optimachoke® HP chokes-rør For de løb, der leveres med udskiftelige chokes, Beretta Optimachoke® HP (High Performance) chokes-rør med en indvendig profil, der reducerer friktion og forbedrer densiteten og skudbilledet. Beretta Optimachoke® HP chokes er garanteret modstandsdygtige over for rust og kan klare selv de kraftigste stålhagl. 

Specialfragt

Specialfragt

•  Jagttegn og andre tilladelser kræves
•  Leveres kun til brofaste adresser i Danmark på bestemte ugedage/tidspunkter – særskilte betingelser for øer og udland
•  Du skal være hjemme ved levering
•  Leveringstiden med specialfragt tager ca. 8-10 hverdage efter modtagelse af våbentilladelsen fra ansøgeren (samlet leveringstid ca. 1-4 uger)
•  Våbenfragt koster 399,- uanset samlet købssum


LÆS MERE OM SPECIALFRAGT

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...