Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Ahrex Flexi Stripper - Black

Varenr.: 899-3

Let og minimalistisk linekurv der effektivt holder styr på din løsline, med hjælp fra 29 fleksible plastpinde. I forhold til andre linekurve, er Flexistripper uden kanter og kan derfor ikke fyldes med vand som traditionelle linekurve. En klar fordel, når du vader dybt.
499,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Ahrex Flexi Stripper

Smart "linekurv" som holder styr på skydelinen under kastet. Den fylder ganske lidt, er enkel og let at anvende og så fungerer den perfekt. Den nyeste model er med hele 29 pigge, som holder endnu bedre styr på linen og giver lange problemfrie kast. Flexi stripperen er ikke kun til kystfiskeri. Du kan med stor fordel anvende den ved åen, hvor græs, siv og alt hvad der ligner grønt, vil forsøge at gøre livet surt for dig og din flueline. Så prøv den næste gang du skal til åen. Det virker. Flexistripper er forsynet med et elastisk neoprenbælte, så du har en behagelig bærekomfort.

 

 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.