Levering kun 29 DKK til GLS Pakkeshops

Fri levering fra 299 DKK

Mulighed for direkte ansøgning om finansiering

dankort card logo visa visa electron card logo mastercard card logo maestro card logo viabill logo mobilepay logo sparxpres logo

Abu Silver Max Combo 6'6" - 15-45 gram

Varenr.: 128825

Superlet fiskesæt til dig der vil fange de store fisk.

Leveringstid: 1-3 dage

1.699,00 kr

Produkt Information

Produkt Information

Abu Garcia fiskesæt Silver Max combo

Super fedt sæt til dig som vil ud og slås med store gedder, eller ud på eventyr i det spændende vertikal fiskeri med jigs. Her får du et super let sæt som er let at håndtere. Stangen er 6´6" og fremstyillet i 24 T grafit og monteret med et behagelig anatomisk greb som giver god fiskekomfort, så du kan maraton-fiske hvis energien er der.

Silver Max er et lavprofilhjul, som ligger fantastisk i hånden. Multihjulet er designet til venstrehåndede lystfiskere og er fittet med 5 kuglelejer i rustfrit stål og maskinfræset aluspole som sikrer perfekt rotation.

Brug sættet i søen eller på havet med kastevægte mellem 15 og 45 gram og tilsæt et Jerkbait agn eller en lokkende jig og du er kørende...

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

I samarbejde med VIABILL og SPAREXPRES tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra VIABILL eller SPAREXPRES sendes din ordre. 

Korsholm anbefaler, at du benytter VIABILL til ordre på op til kr. 2.000,- Men VIABILL kan benyttes op til kr. 20.000,- alt efter din VIABILL aftale. Korsholm anbefaler dog at benytte SPAREXPRES på alle ordre over kr. 2.000,- da det giver dig den billigste månedlige ydelse.       


Vi har eksisteret siden 1912
– det gavner dig!
Vi er specialister i jagt, fiskeri, sport & outdoor – og sælger kun produkter vi kender ...