Fri levering fra 299 DKK

Fragt til kun 29 DKK

30 dages returret

Prismatch

Tilbud

Abu Salmo Seeker

Varenr.: 810-SALMO
Rigtig lækker stangserie til lystfiskeren på farten eller til dig som gerne vil have en 4-delt kvalitetsstang. Læs mere under produkt information....

Pris: 1.469,00 kr

Special Price 799,00 kr

Leveringstid: 1-3 dage

Produkt Information

Produkt Information

Abu Salmo Seeker

Planlægger du nye fiskeeventyr og leder du efter en ny 4-delt spinnestang, så bør du kaste et blik på disse lækre Abu spinnestænger. Alle har en jævn og hurtig aktion. Salmo Seeker er flot monteret på et mat olivengrøn klinge med lette og stærke SiC øjer som tåler fletlinefiskeri  rå mængder. Hjulholderen er af "Skeleton typen"  og håndtaget i portugisisk kork. Højmodulær 30T kulfiber som frembringer en let og spændstig klinge og den medium dybe aktion er efter vores mening ramt lige i øjet.

Stængerne bliver leveret i et flot transportrør i cordura.

 

 

Finanseringsmuligheder

Finanseringsmuligheder

Hos Korsholm kan du finansiere dit køb på to måder:

1)

I samarbejde med Viabill og Sparxpres tilbydes en enkel og attraktiv finansiering – dine drømme er kun ét klik væk.

2)

Du vælger betalings- og finansieringsmåde i check-ud flowet … Så snart Korsholm får besked fra Viabill eller Sparxpres sendes din ordre. 

3)

Korsholm anbefaler, at du benytter Viabill på ordrer op til kr. 2.000,- Men Viabill kan benyttes helt op til kr. 20.000,- alt efter din personlige Viabill aftale.

Vi anbefaler dog, at du benytter Sparxpres på alle ordrer over kr. 2.000, da det giver dig den klart billigste månedlige ydelse.